Westmark Termometr do Steków:
Termometr wystarczy wbić w mięso i smażyć je do pożądanej temperatury
Poszczególne etapy charakterystyczne dla steków są wyraźnie zaznaczone i oddzielone od siebie: krwisty, średnio wysmażony, bardzo dobrze wysmażony.
Wymiary: 25 x 25 x 70 mm
Materiały: stal nierdzewna
Westmark Termometr do Steków:
W kuchni nigdy nie dość świadomości by dobrze gotować – za każdym rogiem czai się błąd. By mieć pewność, że zawsze osiągniemy zamierzony rezultat należy ujednolicić wszystkie operacje od tych najprostszych do najbardziej złożonych. Warzenie, mierzenie temperatury i czasu pozwala przezwyciężyć stres związany z ciągłym sprawdzaniem, próbowaniem i patrzeniem czy robimy wszystko we właściwy sposób.
Westmark Termometr do Steków:
Termometr wystarczy wbić w mięso i smażyć je do pożądanej temperatury
Poszczególne etapy charakterystyczne dla steków są wyraźnie zaznaczone i oddzielone od siebie: krwisty, średnio wysmażony, bardzo dobrze wysmażony.
Wymiary: 25 x 25 x 70 mm
Materiały: stal nierdzewna